Wednesday, January 21, 2009

perluker?

perluker kau panggil aku jauh² meeting semata² nak tentukan samaada majlis jamuan pecah tanah nanti nak hidang kan apam johol atau apam tampin kepada MB?

aku bukannyer kampeni jager makan!! bangang!!

btw, cadangan bukak kemah cendol tu, ko ingat aku tak tau ke tu idea saper? huh~!!!

3 comments:

nini rahman said...

err, sabar2. tarik nafas pjg2. bawa mgucap.. takut org marah2 ni ;)

Silent Hill said...

ni kes idea di rempuh oleh mahluk asing lah tu.

kotak-katik said...

tak perlu dan tak patut.

dia dah tau ko kerja bahagian andam mengandam ni pahal die nak tanya pasal makanan ni.

panas btol gua.